Elevheste

Her er billeder og beskrivelser af alle vores elevheste. Der er heste og ponyer i alle størrelser og farver. Fælles for dem alle er, at de har et supergodt temperament og at de har deres grundridning på plads. De er levende væsner, som hver har deres små særheder og vaner. Vi prioriterer højt, at vores elevheste behandles med kærlighed, omsorg og respekt, således at de trygt og med tillid til deres ryttere og undervisere kan gå til deres arbejdsopgaver.

Ansager – betyder at elevhesten er så heldig at være sponseret af Ansager Dyrehospital ApS.

Color Mix er en robust kat. 1 pony. Han er fra 2005 og en rutineret pony med et dejligt temperatment. Vi glæder os til at bruge ham i såvel elevskolen som ridefysioterapien.

En dejlig velgående kat. 2 pony. Han er fra 2014, så det er en meget ung elevpony. Han skal uddannes og vil derfor langsomt blive sluset ind i elevskolen. Ponyen har et fantastisk temperament.

Camina

Camina er en supersød nordbakke på 140 cm. Hun er født i 2003. Camina har været terapihest i mange år og vi glæder os til at få glæde af hendes dejlige temperament, både i elevskolen og i ridefysioterapien.

mikkeline

Mikkeline er en lille kat. 3 pony på 105 cm. Hun er født den 09.04.2000. Hun bliver brugt til vores allermindste ryttere og hun elsker en skridttur i skoven. Hun er en frisk hoppe som egner sig både til vores elevhold samt ridefys.

TenorAnsager

Tenor er født den 04.05.1999 og er 155 cm i stang. Han er en meget godmodig og fredsommelig hest. Han elsker mad og at blive striglet i timevis. Han er tålmodig og alting foregår i et meget roligt tempo. Han kan til tider være doven, men kan også blive lidt bange for pludselige lyde.

Nuggi

Nuggi er en mørkebrun hoppe fra 02.05.1999. Hun er 154 cm i stang. I ridefys er hun super god og tålmodig. Hun er meget godmodig og rar ved ryttere der kan tage lang tid om at komme op i sadlen. Nuggi elsker hendes boks så meget at hun synes det er lidt træls når de andre heste kommer for tæt på. Nuggi har også været ved ØOR i mange år.

MisterAnsager

Mister er en flot mørkebrun vallak med en bred hals. Han er fra 10.06.2008 og er 146 cm i stang. Han er meget god til nybegyndere og urutinerede ryttere. Han kan dog blive bange for høje lyde. Mister er dygtig til at springe samt til dressur. Han elsker rugbrød og er rigtig sød at have med på tur.

FleurAnsager

Fleur er ganske fit for hendes alder, født 13.04.1999, og går frem for små hjælpere. Hun er 147 cm i stang. Hun elsker at gå til ridning og giver en god galop. Hun bliver brugt i ridefys og til rutinerede ryttere i elevskolen. Fleur er halv araber og halv fjordhest. Hun elsker at springe og er rigtig god til det.

FergieAnsager

Fergie er en brun/hvid broget hoppe på 139 i stang. Hun er født den 19.04.2003. Fergie er fantastisk til alle nybegyndere og hun er meget nem at ride. Hun har givet mange ryttere en god start i dressuren samt i spring. Hun hader blæsevejr og kan godt blive lidt bange for det. Men hun har et dejligt sind og er med god grund elsket af mange.