Ridefysioterapi

Ølgod og Omegns rideskole er bladt pionærerne indenfor Ridefysioterapi i Danmark. Ideen opstod efter at daværende formand og stifter Rigmor Bek-Pedersen havde set effekten af ridefysioterapi i forbindelse med et ophold i England. Lige siden har vi i Ølgod kunnet tilbyde denne ydelse. I øjeblikket har vi et stærkt team bestående af Linda og Pia til at varetage denne aktivitet.

Ridefysioterapeut

Linda Haahr er uddannet i 2002 som fysioterapeut og da hun altid har været hestepige, var det nærliggende at tage uddannelsen som ridefysioterapeut efterfølgende. Så den uddannelse blev gennemført året efter. Linda har rødder tilbage i Tistrup/Ølgod området, men er selv bosiddende i Randers.

Linda kan kontaktes på ridefysioterapeut.linda.haahr@hotmail.com eller på mobil +45 26 29 75 61

linda

Handicaprideinstruktør

Handicaprideinstruktør Pia Graversen, Født i 1959. Har arbejdet som handicaprideinstruktør siden 1997. Pia har været tilknyttet Ølgod og Omegns Rideklub i 40 år og har en solid baggrund i det lokale.

Pia har haft hest siden 1967, men har grundet et styrt med hesten ikke haft hest i 15 år.

Ved siden af jobbet som handicaprideinstruktør dyrker Pia sin anden store hobby opdræt af udstillingsgravhunde.

Værdier: Rytterne skal have så god en oplevelse, som det er muligt, når de kommer til ridning. Pia vægter et godt samarbejde med ridefysioterapeuten, således at patienterne får så god en time som muligt, både fysisk og psykisk.

Mål: Glade, tilfredse og smilende ryttere.