Nyhedsbreve


GDPR rammer også foreningslivet i Danmark. Se nedenfor hvad vi i klubben og hallen ligger inde med af informationer om DIG, hvad vi bruger dem til og hvor længe vi gemmer dem.

GDPR og Ølgod og Omegns Rideklub

Anvendelse af springmateriel på ØOR

Medlemsbrev

Vi er glade for at kunne byde vores medlemmer indenfor i en kombination af nybyggeri og nyrenoveret stald. Der er kommet en masse dejlig naturlig lys ind i stalden – måske lidt svært at se nu vi går den mørke tid i møde, men så må vi glæde os til det atter bliver forår og lyse dage.

IMG_2783IMG_2784

Vi har i det gamle foderrum etableret nyt sadelrum til alle elevhestenes udstyr. Det er super dejligt at der er god plads og fin orden – HJÆLP OS TIL AT HOLDE ORDEN.

Prospektet ØOR i ord og billeder

Hos ØOR vil vi gerne hele tiden optimere  undervisning og udvide vores palette af undervisningstilbud

  • Sikker opstart for alle ryttere i elevskolen via grundig introduktion og instruktion ved underviser.
  • Små hold for nybegyndere hvor trækker er nødvendigt i begyndelsen—vi forventer at forældrene selv deltager som trækker. (Er det ikke muligt, så tag en snak med underviseren)
  • Undervisning tilpasset børn med specielle behov gennemgøres af underviser med faglig kompetancer indenfor såvel rideteori som pædagogik. Dermed tilgodeses denne målgruppe optimalt.
  • Motorisk træning på hest styrker både motorik og koordination hvilket medfører øget læringsevne.
  • Stabile og veluddannede elevheste i alle størrelser.
  • Vi tilbyder også lægeordineret ridefysioterapi ved fysioterapeut. Kontakt gerne Susie Jensen på 3020 7043, hvis du er lægehenvist til ridefysioterapi.