Nyhedsbreve

Så kom sommeren – og dermed tid til reflektion over foråret på ØOR. Vi har stadig gang i mange aktiviteter, der er god gang i elevskolen, ridefysioterapien og enetimerne ved Claus. Vi møder en masse glade mennesker på stedet.

Vi har indgået aftale med Ølgod Efterskole, så fra det kommende skoleår, vil vi også møde efterskoleelever på ØOR. Det er Anne, som skal varetage undervisningen af dem seks lektioner ugentligt. Vi glæder os alle meget til at byde de nye medlemmer velkommen, til at styrke samarbejdet med efterskolen og til at udvide aktiviteterne på ØOR.

Et andet tiltag er tilbud om træning til distanceridning. Vi har fået en særdeles kompetent underviser på banen – en kending på ØOR – nemlig Conny Villadsen. Vi starter op 8/8 – kontakt Conny, hvis du har spørgsmål om disciplinen. Conny kan kontaktes på 2016 5764. For at deltage skal man have egen hest og prisen bliver som for andre holdtimer med egen hest.

Vi har afviklet en succesfuld rytterlejr. Anne og Ditte havde med sublim hjælp fra en forælder – Carina Bruun Severinsen – fået sammensat et tæt program med fokus på hestene. Vi havde fået sponseret en masse dejlige sager til vores rytterlejr – TAK til sponsorerne for gaver, mad og oplevelser, TAK til “hjemmebagerne” for pizzasnegle og pølsehorn og kage.

Det var en flok trætte men glade deltagere – både dem med to og fire ben – der afsluttede ridelejren og startede sommerfesten med opvisning i henholdsvis ponygames og kvadrilleridning. SÅ var der ligesom lagt op til en hyggelig aften – og det blev det. Vi havde fået sponseret gaver til auktion, flødekartofler, snitgrønt og vin til spisningen, kødet fik vi skaffet og med hjælp fra grillmester Klavs, var der lagt op til fest.

I bestyrelserne lægger vi os gerne i selen og laver en række spændende og lærerige arrangementer for vores medlemmer – og til tider også familie. Men vi lægger ikke skjul på, at der skal midler ind – og mange af slagsen – for at drive stedet. Det lykkedes os – og hold nu fast – ved rytterlejr og sommerfest at skabe et overskud på mere end 20.000 kr. – vi er meget taknemmelige for den støtte og opbakning.

I løbet af sommerferien vil vi få etableret vores udendørs ridebane – en stor dejlig bane 20*60 m – herefter er vi i mål med prospektet “Sådan vil vi hos ØOR”. Ridebanen finansieres af LAG midler, overskud fra sponsorstævnet og fra rytterlejr og sommerfest – og så har vi fået bevilget 40.000 kr. af Varde Kommunes pulje til etablering af udendørs anlæg.

Med deling af disse dejlige nyheder med vores medlemmer er kun at sige:

RIGTIG GOD SOMMER

GDPR rammer også foreningslivet i Danmark. Se nedenfor hvad vi i klubben og hallen ligger inde med af informationer om DIG, hvad vi bruger dem til og hvor længe vi gemmer dem.

GDPR og Ølgod og Omegns Rideklub

Anvendelse af springmateriel på ØOR

Medlemsbrev

 

Vi er glade for at kunne byde vores medlemmer indenfor i en kombination af nybyggeri og nyrenoveret stald. Der er kommet en masse dejlig naturlig lys ind i stalden – måske lidt svært at se nu vi går den mørke tid i møde, men så må vi glæde os til det atter bliver forår og lyse dage.

IMG_2783IMG_2784

Vi har i det gamle foderrum etableret nyt sadelrum til alle elevhestenes udstyr. Det er super dejligt at der er god plads og fin orden – HJÆLP OS TIL AT HOLDE ORDEN.

Prospektet ØOR i ord og billeder

Hos ØOR vil vi gerne hele tiden optimere  undervisning og udvide vores palette af undervisningstilbud

  • Sikker opstart for alle ryttere i elevskolen via grundig introduktion og instruktion ved underviser.
  • Små hold for nybegyndere hvor trækker er nødvendigt i begyndelsen—vi forventer at forældrene selv deltager som trækker. (Er det ikke muligt, så tag en snak med underviseren)
  • Undervisning tilpasset børn med specielle behov gennemgøres af underviser med faglig kompetancer indenfor såvel rideteori som pædagogik. Dermed tilgodeses denne målgruppe optimalt.
  • Motorisk træning på hest styrker både motorik og koordination hvilket medfører øget læringsevne.
  • Stabile og veluddannede elevheste i alle størrelser.
  • Vi tilbyder også lægeordineret ridefysioterapi ved fysioterapeut. Kontakt gerne Linda Haahr på mobil 2629 7561, hvis du er lægehenvist til ridefysioterapi.